Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Samenkomst 15-09-2019

15 september 2019 @ 10:00 - 11:30

De waarheid is je toevertrouwd

Jezus wil dat we op een heilige manier omgaan met wat ons is toevertrouwd. Hij zegt:

“Wie betrouwbaar is in het geringste, is ook betrouwbaar als het om veel gaat, en wie oneerlijk is in het geringste is ook oneerlijk als het om veel gaat. Als jullie onbetrouwbaar blijken in de omgang met de valse mammon, wie zal jullie dan werkelijk belangrijke dingen toevertrouwen? En als jullie onbetrouwbaar blijken met wat een ander toebehoort, wie zal jullie dan geven wat jullie zelf toekomt?” (Lukas 16:10-12)

Bewaar het goede, zegt Paulus. Niet in eigen kracht, maar door de  Heilige Geest. Houd vast aan zijn heil, het geloof en de liefde. De machten van het kwaad willen Gods waarheid van je roven. Waak en bewaar!

“Van dit evangelie ben ik verkondiger, apostel en leraar; daarom moet ik dit alles ondergaan. Maar ik schaam mij niet, want ik weet in wie ik mijn vertrouwen heb gesteld en ben ervan overtuigd dat hij bij machte is om wat mij is toevertrouwd te bewaren, tot de grote dag aanbreekt. Neem als richtsnoer de heilzame woorden die je van mij hebt gehoord, houd vast aan het geloof en aan de liefde die in Christus Jezus zijn. Bewaar door de heilige Geest, die in ons woont, het goede dat je is toevertrouwd.” (2 Timotheus 1: 11-14)

Spreker: Eric Donker

Gegevens

Datum:
15 september 2019
Tijd:
10:00 - 11:30

Organisator

VBG De Brug
E-mail:
info@debrughoogeveen.nl
Site:
www.debrughoogeveen.nl

Locatie

Carstenstraat
Carstenstraat 81
Hoogeveen, Drenthe 7907 EB Nederland
+ Google Maps